среда, 28. мај 2014.

SFI-Strong future international je kompanija koja je osnovana 1998. godine u Sjedinjenim Američkim Državama u Linkolnu,Nebrasca.Zamišljena je kao kompanija koja se bavi online trgovinom i trenutno u svom asortimanu ima preko 100.000 usluga i proizvoda u ponudi.Ima preko 1,700,000 članova i nudi svoje usluge u preko 190 zemalja sveta.Reč je o zaista renomiranoj i proverenoj kompaniji.



Traže se saradnici za online posao.Iskustvo Vam nije potrebno,a posao možete obavljati i od kuće.Bitno je da posedujete stabilnu internet konekciju i da vladate osnovnim znanjem rada na računaru.Registracija je potpuno besplatna,kao i alati koje dobijate za rad.Obezbeđeni su besplatni kursevi za sve početnike,kao i tim za podršku.
Očekujemo Vas u našem timu,jer možda baš Vi postanete novi lider za primer novim članovima.


Sve što je potrebno,je da se registrujete klikom na dugme za registraciju koje je postavljeno ispod i već danas možete da počnete sa obukom i radom u našem timu koji je u ekspanziji zadnjih 16 godina.
Ono na šta bih želeo ponovo da Vam skrenem pažnju je to da je obuka koja je obezbeđena vrlo efikasna i koriste se sve metode savremenih tehnologija,poput webinara koje ćete nakon registracije posetiti na našoj Facebook grupi.Obezbediće Vam se edukacija kako se kvalitetno i brzo oglašavati na internetu i mnoge druge stvari koje Vam neće samo u ovom poslu koristiti,već ćete i u budućnosti moći da koristite to znanje.

Uz nadu da ćete nam se pridružiti,Srdačno Vas pozdravljamo!


Napomena: poželjna je registracija preko GMAIL naloga
Nakon registracije proverite Vaš e-mail
Kontakt:

e-mail: markovicpredrag988@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар